Despre Proiect

Când am decis să încep promovarea locurilor minunate din România, primul instict a fost de a începe cu promovarea orașului natal, Brașov. Așa că, am realizat un film despre oraș pe care l-am numit “This is Brașov" (îl puteți viziona in această pagină). Totul a început acolo și atunci, eu și mica (dar puternică) mea echipă, am început să adunăm filmări cu orașul și împrejurimile sale. Încă din prima zi când a fost făcut public (încărcat pe un canal dedicat video-urilor), acesta a devenit viral, așadar, munca noastră nu fusese în zadar; era una dintre cele mai frumoase recompense pe care le puteam primi.

"This is Brasov" -  un film de Danny Păun

Însă, la scurt timp după lansarea filmului şi site-ului despre Braşov (thisisbrasov.com), am realizat - ştiind că România are atâtea de oferit - că m-am limitat, oarecum, și nu am expus mai multe dintre frumusețile acestei țări. Aşa că, a trebuit să regândesc totul, iar de această dată, am realizat acest website, în cadrul căruia, sper că putem dovedi cu destule argumente pozitive de ce trebuie să vizitaţi România mai întâi. Ne-am aliat cu unii dintre cei mai buni fotografi şi videografi din țară, care au acceptat cu amabilitate să le găzduim muncă de excepţie în cadrul paginilor acestui website. Ne dorim să îi cunoaşteţi prin povestirile lor, și merită din plin toate aprecierile noastre, deoarece ei sunt adevăraţii “ambasadori” ai României, prin muncă lor, România fiind văzută cu alţi ochi în lumea întreagă.

Deci, de asta românia!


Despre mine

Numele meu este Danny Păun, un videograf pasionat născut în Brasov, România, în prezent locuind în Irlanda. Din anul 2007 am fost implicat în mai multe proiecte video ca liber profesionist, ceea ce mi-a dat oportunitatea de a căpăta o experiență vastă de cameraman și editor deprinzând îndeletniciri în domeniul cinematografiei. Ca și videograf pasionat, sunt mereu în cautare de proiecte interesante și noi provocări. Așadar, dacă sunteți interesați de o colaborare în acest sens, vă rog să-mi scrieți un e-mail; voi fi mereu bucuros să aud propunerile voastre.