HAI SĂ SCHIMBĂM PERCEPȚIA

totul e doar în minte

 

Suntem în căutare continuă de colaboratori pentru a ne ajuta să îmbunătățim acest website și să “creștem mari”. Așadar, dacă ești pasionat/ă de scrisul de articole, ești fotograf și/sau videograf și ai vrea să îți expui munca pe acest site, nu trebuie decât să ne scrieți un e-mail. Dacă sunteți interesați, luați legatura cu noi.

 

 
Photo by Jeno Major ©

Photo by Jeno Major ©

 

Videografi

Dacă ai ultima generație de smartphone, dar nu esti mulțumit/ă niciodată de calitatea clipurilor tale din vacanță, pardon, am vrut sa spunem a filmelor tale (mare diferență) și mereu încerci să dai o imagine și simț cinematic creațiilor tale, atunci ești cu siguranță unul de-a nostru. Iar dacă știi foarte bine că sunetul trebuie să fie la fel de bun ca imaginea pentru a face o producție ca la carte, atunci clar trebuie să vedem opera ta și deja te iubim.

FOTOGRAFI

Ești unul dintre acei oameni care nu se pot decide cât din aparatura ta să iei cu tine atunci când pleci de acasă? Ai mereu reproșuri din partea ei sau a lui despre cât de mult loc ocupi în bagaje? Atunci trebuie să fii un profesionist. Nu mai sta pe gânduri și vino în echipa noastră, expune-ți fotografiile și împarte-le cu lumea intreagă. Te respectăm și nu ne vom supăra vreodată că ne trimiți prea multe fotografii, căci există loc pentru toate.

Editorialiști

Te regăsești citind multe reviste de călătorii și urmărești să vezi ce alte locuri din România ar mai putea fi descoperite? Sau poate că ai petrecut o vacanță de pomină printr-un loc aparte și ai vrea să îl împărtășești și cu alții? Dacă da, atunci avem nevoie de tine în echipa noastră. Îți promitem că vei putea da frâu liber imaginației și ai putea să ne descrii acele locuri ca și cum am merge în călătorie cu tine.

WEB DESIGNERS

Dacă ești pasionat/ă de a oferi utilizatorului o experiență vizuală cât mai calitativă și întotdeauna un design existent ar mai putea fi îmbunătățit, te vrem și pe tine în echipa noastră. Simțul artistic, precum și cunoștințele de web design, sunt mereu binevenite pe aici, deoarece vrem mereu să ne upgradăm, schimbându-ne hainele website-ului din când în când. Pe lângă faptul că vei putea dea o nouă înfățișare site-ului, vei putea pleca în o mulțime de călătorii virtuale prin țară.