Viața este lumină, viața este culoare

Viața este lumină, viața este culoare
Ionuț Olari - fotograf

Ionuț Olari - fotograf

DESPRE IONUȚ

Ionuț Olari este unul dintre acei fotografi care vorbește prin munca sa. Vei vedea multe dintre imaginile sale împrăștiate în jurul acestui site și există un motiv pentru asta. Imaginile sale inspira suflete. L-am rugat pe Ionuț să ne spună câteva cuvinte despre munca lui asa ca te vom lăsa să-l descoperi mai jos.


Bătrânețe - Ionuț Olari ©

Bătrânețe - Ionuț Olari ©

CE ESTE VIAȚA?

Mă tot gândeam ce e viata. Ce e viața? Viața e lumină, viața e culoare, viața e răsărit, viața e apus, și uite așa făcându-mi timp să trag cu ochiul la ceea ce zilnic lăsam să treacă pe lângă mine, momente care privite în ansamblu nu le dădeam importanță, am ajuns să cunosc viața, și nu numai că am ajuns să o cunosc, am ajuns să o ador, să o iubesc așa de tare încât a trebuit cumva să împărtășesc ți cu ceilalți această trăire, și cum aș fi putut face mai bine lucrul acesta dacă nu prin fotografie.


Lumini peste sat - Ionuț Olari ©

Lumini peste sat - Ionuț Olari ©

IUBEȘTE VIAȚA

Și uite așa am văzut că prin intermediul fotografiei lumea a început să conștientizeze că ceea ce ne înconjoară este într-adevăr minunat, că încă mai suntem înconjurați de oameni deosebiți pe care din inerția timpului i-am abandonat în cufărul indiferenței, că trăim într-o țară magică cu munți frumoși, cu câmpii și ape frumoase, cu locuri desprinse parcă din cărțile de basme. Așaadar, eu nu fac altceva decât să iubesc viața, neamul și țara.


GALERIE FOTO

toate fotografiile sunt proprietatea lui Ionuț Olari ©


Ionuț Olari este unul dintre acei fotografi care vorbește prin munca sa. Vei vedea multe dintre imaginile sale împrăștiate în jurul acestui site și există un motiv pentru asta. Imaginile sale inspira suflete.