Omul în natură

The Brothers M

Deasupra lumii - TBM ©

Deasupra lumii - TBM ©

Ați visat vreodată de a fi Alice in Tara Minunilor?

Țara Minunilor chiar există și chiar tu poți să fii Alice sau orice alt personaj vrei, în lumea ireală a României. Adeseori încercăm să o capturăm, dar ne surprinde mereu cu frumusețile ei. Cadrele aeriene, filmările macro sau timelapse vă oferă doar o mică parte din ceea ce are România de oferit. De asemenea, încercăm să găsim tot ce are România mai prețios, prin intermediul atleților și artiștilor săi celebri care ne-au făcut atât de populari în toată lumea. Dacă îndrăznești să visezi să ajungi în Țara Minunilor, fă-ți bagajul și vino în România, fă-ți bagajul și călătorește prin România. “The Brothers M” este o casă de producție spealizată în filme comerciale, documentare și videoclipuri muzicale. Descoperiți mai multe despre ei și munca lor dând click pe butonul de mai jos.

The Brothers M este o companie de producție de film specializata in comerciale, documentare și videoclipuri muzicale. Descoperi mai multe despre ei și munca lor uimitoare făcând clic pe butonul de mai jos.


OMUL ÎN NATURĂ

{filmul}

"Man in nature" un film de TBM © 

“Omul in natură” este, în esență, o colecție de imagini din diferite proiecte pe care “The Brothers M" le-au avut în anul 2015 și introduce unele dintre cele mai reprezentative personaje ale României, în unele dintre ultimele locații sălbatice din Europa: Delta Dunării și Munții Carpați. Cea mai mare parte din film a fost obținută cu ajutorul DJI Phantom 3 & Sony A7S, iar filmul are la bază ideea că, în natură, omul nu trebuie să se confrunte cu mediul înconjurator sau natura, ci, în schimb trebuie să devină una cu ea. Acest lucru aplicându-se perfect în cazul testării limitelor sale. În film îi puteți recunoaște pe câștigătorul olimpic Ivan Patzaichin (care a crescut și s-a antrenat în Delta Dunării), Andrei Roșu (primul român care a înotat Canalul Englez) și Petru Ariciuc, șeful agenției de salvamont din Vatra Dornei.


GALERIE FOTO

toate fotografiile sunt proprietatea TBM ©


Romania has much beauty to offer, so we have teamed up with some of the best photographers, filmmakers that kindly accepted to showcase their amazing work on this website. We really hope that through this website, we'll be able to give you enough (good) reasons of why you should visit this country.